IMG_2008 IMG_2009 IMG_2011.2
                                                                                                         Ενημερωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοικησης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Εβρου,όπου συμμετείχαν οι τρείς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγονται στο νομό, με τους τρεις Διοικητες του Νοσοκομείου. Κατα την συνάντηση εκτέθηκαν λεπτομερώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νέα διοίκηση, καθώς και οι πρωτοβουλίες που εχουν σχεδιαστεί προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τροπο.
 Συγκεκριμένα, ο Διοικητης κ.Αδαμίδης παρουσίασε εκτενώς  το επιχειρησιακό σχέδιο, τη διαχείριση των οικονομικών που δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και τόνισε οτι ελέγχονται εκτενώς όλες οι συμβάσεις.
 Ο Αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης κ. Τζωιδης, αναφερθηκε για τις αμεσες ενέργειες που προχωρά η διοίκηση, οσον αφορα την πλήρη ενεργοποίηση του πληροφοριακού συστήματος, την πιστοποίηση των τμημάτων και μια σειρα απο νεες πρωτοβουλίες, προκειμένου να ανακουφιστούν οι ασθενείς που επισκέπτονται το νοσοκομείο, μεσα απο την απλούστευση των διαδικασιών.
 Με τη σειρά του και οι τρείς βουλευτές δεσμεύθηκαν ότι κύρια προσπαθεια της κυβερνητικής πολιτικής ειναι η βελτίωση των συνθηκών στην υγεια και θα βοηθήσουν με όλες τους τις δυναμεις προς την καταυθυνση αυτη.