Μέσω της εφαρμογής για ηλεκτρονικά ραντεβού, έχετε τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να κλείσετε ιατρικό ραντεβού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Πατήστε το παρακάτω κουμπί για να μεταφερθείτε στην πλατφόρμα:

Πριν να ξεκινήσετε να κλείσετε ραντεβού, να έχετε μαζί σας τον ΑΜΚΑ σας.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί πλέον να κλείσει πρωινά και απογευματινά ραντεβού στο Νοσοκομείο μας και μέσω Διαδικτύου από την σελίδα του Νοσοκομείου www.pgna.gr ή από την σελίδα  www.14500.gr .

Εναλλακτικά, ο πολίτης μπορεί να κλείσει ραντεβού:

  • προσερχόμενος στο Νοσοκομείο,
  • καλώντας στους τηλεφωνικούς αριθμούς 25513-52461, 25513-52465 μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. ή
  •  με κλήση – από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο – στον αριθμό 14500, Δευτέρα-Κυριακή, 24 ώρες το 24ωρο.

Σε περίπτωση ακύρωσης ή μετάθεσης ραντεβού από το Νοσοκομείο, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, ειδοποιείται αμέσως σχετικά, με δωρεάν μήνυμα που λαμβάνει στο τηλέφωνό του.

Επιπλέον, 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία του ραντεβού, ο πολίτης που έχει κλείσει ραντεβού, λαμβάνει δωρεάν μήνυμα υπενθύμισης του ραντεβού του στο τηλέφωνό του.

Οι χρεώσεις της υπηρεσίας ραντεβού 14500 είναι:

  • Από σταθερό τηλέφωνο: 0,83 Ευρώ ανά λεπτό
  • Από κινητό τηλέφωνο: 1,31 Ευρώ το πρώτο λεπτό και μετά ανά δευτερόλεπτο
  • Μέσω Διαδικτύου: 0,68 Ευρώ ανά ραντεβού/γραπτό μήνυμα (SMS) 

Συμπεριλαμβανομένων ΦΠΑ και Τελών Τηλεφωνίας   

Με την αναβάθμιση της υπηρεσίας ραντεβού, προσβλέπουμε στη βελτίωση της εμπειρίας του πολίτη κατά την αλληλεπίδρασή του με το Νοσοκομείο μας, στη βέλτιστη αξιοποίηση των διαθέσιμων ραντεβού στο Νοσοκομείο και στη μείωση του κόστους και του χρόνου εξυπηρέτησης του πολίτη.

Το πρόγραμμα διαθέσιμων ραντεβού ανανεώνεται την τρίτη εργάσιμη ημέρα κάθε τρίμηνο.

Κατά την προσέλευσή σας στο Π.Γ. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τον ΑΜΚΑ σας.

14 thoughts on “e-ραντεβού

  1. Καλησπέρα σας τι γίνεται με τα e-ραντεβού ;;
    Η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν τρέχει, τα τηλέφωνα για ραντεβου δεν απαντάνε. Εμείς οι ασθενείς που σας έχουμε ανάγκη τι θα κάνουμε ;;;;
    Ευχαριστώ

  2. Κυριοι καλημερα θα ηθελα να κλεισω απογευματινο ραντεβου με την κ.Κουτλακη για εξεταση. Σας ευχαριστω!

  3. Κυριοι καλημερα θα ηθελα να κλεισω απογευματινο ραντεβου με την κ.Κουτλακη για εξεταση. Σας ευχαριστω!

  4. Καλησπέρα σας προσπαθώ να κλείσω ραντεβού για την Μαιευτική για τον Οκτώβριο και μου βγάζει μήνυμα ” δεν άνοιξαν τα ραντεβού γι αυτό το μήνα” !

  5. Καλησπέρα θα ήθελα να κλείσω ραντεβου στα εξωτερικά στο οδοντιατριο. Η πλατφόρμα δεν δουλεύει και τα τηλέφωνα δεν τα σηκώνει κανείς . Ποιός θα μας εξυπηρετήσει επιτέλους

  6. Πως μπορώ να κλείσω ραντεβου στα εξωτερικά ιατρεία της πνευμονολικής? Ευχαριστώ.

  7. Τα τηλέφωνα για ραντεβού δεν απαντάνε ποτέ. Ούτε και στο 14500 μπορώ να βρω γραμμή. Προσπαθώ μέρες ολόκληρες. Τι θα γίνει επιτέλους??

  8. Παρακαλω θα ηθελα ραντεβου με τον κυριο Κουκλακη της γαστεντερολογικης

  9. Θα ηθελα ραντεβου με τον Κουκλακη της Γαστεντερολογικης

  10. Καλημέρα σας,
    Θέλω να κλείσω ραντεβού με τον Παπάζογλου της διαβητολογικής .Παίρνω τηλ εδώ και πόσες μέρες δεν απαντάει κανείς. Μπορείτε να με βοηθήσετε σας παρακαλώ πολύ;

  11. Είστε απερηγραπτοι! Έχετε κάνει έτσι το σύστημα ούτως ώστε καί γαϊδουρινή υπομονή νά έχει κάποιος, νά μήν μπορεί νά κλίσει ραντεβού! Ούτε on line!! Κάποιος από εξωτερικό ,δέν έχει καν πρόσβαση! Προσπαθώ εδώ καί μία βδομάδα νά κλείσω ραντεβού γιά τούς γονείς μου πού είναι σέ μεγάλη ηλικία! ΑΙΣΧΟΣ!!!

  12. Καλημέρα σας νοσηλεύτηκα στην β παθολογική αρχες Νοέμβρη και μου είπαν οι γιατροί να κλείσω ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία σε συγκεκριμένη ιατρό ραντεβού μέχρι τέλος Νοέμβρη , αφού έπερνα για ώρες τηλέφωνο κάποια στιγμή το σήκωσαν μου είπαν πως δεν υπάρχουν ραντεβού και να καλέσω 18 Δεκέμβρη . Περνω τηλέφωνο επι μια μισή ώρα και δεν το σηκώνει κανείς Απαράδεκτο…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  +  72  =  75