Την παρουσία του στο Run Greece έκανε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, καθώς συμμετείχε με μεγάλο αριθμό δρομέων με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διοικητή κ. Σταύρο Τζωΐδη, στην κορυφαία αυτή διοργάνωση της πόλης μας. Όλοι οι δρομείς του νοσοκομείου, έφεραν ειδικό αυτοκόλλητο σήμα του συλλόγου των εργαζομένων, με το σύνθημα, “Αγώνας ευθύνης για τον άνθρωπο”. Πριν την έναρξη του αγώνα συγκεντρώθηκαν μπροστά στο φάρο για την καθιερωμένη φωτογραφία.

Το σημαντικό γεγονός είναι ότι ο νικητής του δρόμου των 5χλμ είναι ο νοσηλευτής Γκάτζιος Απόστολος, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Σε σύντομες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο Αναπληρωτής Διοικητής τόνισε:

«Σήμερα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου έστειλαν ένα μήνυμα στη κοινωνία, παρόλα τα προβλήματα θα σταθούμε δυνατοί. Ο αγώνας ευθύνης για τον άνθρωπο ήταν, είναι και θα παραμείνει το κύριο μέλημα. Όλοι μαζί συνεχίζουμε, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα. Συγχαρητήρια στο νικητή, είμαστε περήφανοι για όλους τους συνεργάτες μας. Εύχομαι του χρόνου η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη».

12-1 4-5 5-3 15-12016-09-27_124847_neo