ερωτηματολόγιο_3ερωτηματολόγιο_6

Παρακαλούμε να μας εκφράσετε την άποψη σας για τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας, σημειώνοντας με √ στο τετραγωνάκι του παρακάτω ερωτηματολογίου. Η πληροφορίες που περιλαμβάνει θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου μας.

Ερωτηματολόγιο ικανοποίησης ασθενών

 1. 24 Φεβρουαρίου 2017

  Θα ηθελα για μια ακομη φορα να εκφρασω τις θερμες μου ευχαριστιες στον Καθηγητη Χειρουργικης Κυριο Νικολαο Λυρατζοπουλο στους λοιπους Καθηγητες, τους οποιους δυστυχως δεν γνωριζω τα ονοματα τους, καθως και σε ολο το Ιατρικο και Νοσηλευτικο προσωπικο δια την αψογη, επιμονη και κυριως ανθρωπινη συμπεριφορα τους προς το ατομο μου και οπως εβλεπα και στους αλλους ασθενεις κατα την προσφατη περιπετεια της υγειας μου.

  ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
  ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 5
  ΚΑΒΑΛΑ

 2. 2 Νοεμβρίου 2017

  Το ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο, για να ευχαριστήσουμε τον γιατρό , κύριο Μαντατζή Μιχάλη, στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, το προσωπικό του αγγειοχειρουργικού τμήματος, τους αναισθησιολόγους,το νευρολογικό τμήμα του Ε Σ Υ , γιατρούς, νοσηλεύτριες, νοσηλευτές, για την άψογη εξυπηρέτηση και την ανθρώπινη συμπεριφορά όλων. Ευχόμαστε να είναι πάντα καλά για να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη. Χρήστος Τζανίδης Πηνελόπη Τζανίδου Σάπες

Write a comment:

*

Your email address will not be published.