1 thought on “Second Performance of the technical specifications and standards drafts for Repair and maintenance services of electrical and mechanical building installations (50710000-5)

  1. • Παρακαλώ να διευκρινιστεί στην παράγραφο 2.1,
    Αν τα ανταλλακτικά τα οποία αναφέρονται στα κλιματιστικά μηχανήματα αφορούν τους υδρόψυκτους Ψύκτες της εταιρίας McQuay, καθώς και ο χαρακτηρισμός “αερόψυκτων συμπυκνωμάτων” τι εξοπλισμό περιλαμβάνει.

    • Παρακαλώ να διευκρινιστεί στην παράγραφο 2.4,
    ο αριθμός και ο τύπος των ανενεργών εγκαταστάσεων και εξοπλισμού καθώς και ο χρόνος τον οποίο παραμένουν εκτός λειτουργίας.
    • Παρακαλώ να διευκρινιστεί στην παράγραφο 4.2.2, το αντικείμενο εργασίας των εργατών γενικών καθηκόντων καθώς σύμφωνα με τους νόμους του κράτους και τα προεδρικά διατάγματα για τα εργασιακά δικαιώματα, οι εργάτες γενικών καθηκόντων δεν έχουν αντικείμενο και δεν μπορούν να εκτελέσουν καμιά εργασία σε ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
    • Στο παράρτημα ανελκυστήρων παρακαλώ να διευκρινιστεί αν ο συντηρητής των ανελκυστήρων θα πρέπει να βρίσκεται επί 24ώρου βάσεως στον χώρο του νοσοκομείου η θα μπορούσε να είναι on call με προκαθορισμένο χρόνο ανταπόκρισης.
    • Εξαιτίας του γεγονότος πως στην παράγραφο 5.1 αναφέρεται η ενεργειακή παρακολούθηση της εγκατάσταση παρακαλούμε αποσαφηνίστε αν απαιτείται ή η ύπαρξη αντίστοιχου πιστοποιητικού Διαχείρισης Ενεργείας π.χ.“ISO 50001 για την εξασφάλιση της τήρησης των διαδικασιών και της ενεργειακής εξοικονόμησης.
    • Παρακαλούμε να αποσαφηνίσετε αν η συντήρηση του ακόλουθου εξοπλισμού συμπεριλαμβάνεται στα καθήκοντα του αναδόχου :
    α) “Εξοπλισμός κεντρικής απολύμανσης κλινών και στρωμάτων”, β) “Μηχανήματα κεντρικής αποστείρωσης”,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  +  19  =  27