ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΛΕΓΜΑΤΑ

 1. 6 Οκτωβρίου 2017

  Αξιότιμοι κύριοι-ες,

  Παρακαλούμε δεχτείτε τις παρατηρήσεις και προτάσεις της εταιρείας μας για την ως άνω διαβούλευση.
  Οι αναρτηθείσες προδιαγραφές, πέραν του Α/Α 7 που είναι οι μόνες που μπορούν να χαρακτηρισθούν λιτές και μη φωτογραφικές, πρέπει να αλλάξουν ούτως ώστε να επιτρέπεται η αληθινή ανάπτυξη υγιούς ανταγωνισμού και η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος. Οι εν λόγω προδιαγραφές στο σύνολό τους και κάθε μία ξεχωριστά φωτογραφίζουν πλέγματα και καθηλωτικά συγκεκριμένων εταιρειών, ορισμένης κατασκευής ή προέλευσης ή συγκεκριμένης μεθόδου επεξεργασίας τόσο περιοριστικά ώστε να μην επιτρέπουν την αξιολόγηση άλλων υλικών με την έννοια του “ισοδύναμου”.
  Εάν και εφόσον οι προδιαγραφές παραμείνουν ως έχουν, το αποτέλεσμα θα είναι η μη συμμετοχή εταιρειών αφού θα θεωρήσουν ότι θα απορριφθούν εκ των προτέρων ή εάν κάποιες εξ αυτών συμμετάσχουν τα υλικά τους να απορριφθούν ως εκτός (των φωτογραφικών) προδιαγραφών. Θα είναι επομένως εξ αρχής γνωστό ποιά και πόσα υλικά θα κατακυρωθούν σε συγκεκριμένες εταιρείες χωρίς ανταγωνισμό και επομένως θα υπάρξει επίτευξη ασφαλούς και μέγιστης δυνατής κερδοφορίας γι’ αυτές.
  Κατόπιν των ανωτέρω προτείνουμε την συνολική αλλαγή όλων των φωτογραφικών προδιαγραφών, ούτως ώστε να μπορεί να συμμετάσχει η εταιρεία μας μαζί με όλες τις άλλες που διαθέτουν νόμιμα και παγκοσμίως πιστοποιημένα πλέγματα και καθηλωτικά, ως εξής:
  α) Σετ αποτελούμενο από κώνο ελαφρού βάρους, μεγάλης ελαστικότητας, αυτοσυγκρατούμενο με εξωτερικές νηματώδεις προεξοχές από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο και προσχηματισμένο επίπεδο πλέγμα με οπή. Κώνος και επίπεδο πλέγμα να προσφέρονται σε ξεχωριστές αποστειρωμένες συσκευασίες για ευκολία και οικονομία.
  Διαστάσεις: Medium
  Large
  Extra Large
  β) Ημιαπορροφήσιμο πλέγμα από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο και βιοαπορροφήσιμη αντισυμφυτική επίστρωση.
  Διαστάσεις: 10x15cm (±2cm)
  15x20cm (±2cm)
  20x25cm (±2cm)
  20x30cm (±2cm)
  γ) Πλέγμα ενδοπεριτοναϊκό, διπλής όψης από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο και βιοαπορροφήσιμη αντισυμφυτική μεμβράνη βραδείας απορρόφησης (3-4 μήνες)
  Διαστάσεις: 10x15cm (±2cm)
  15x20cm (±2cm)
  20x25cm (±2cm)
  20x30cm (±2cm)
  δ) Πλέγμα ενδοπεριτοναϊκό, διπλής όψης από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο και βιοαπορροφήσιμη αντισυμφυτική μεμβράνη βραδείας απορρόφησης (3-4 μήνες) με ειδική περιμετρική διαμόρφωση τύπου “τσέπης” για ασφαλή καθήλωση.
  Διαστάσεις: 10x15cm (±2cm)
  15x20cm (±2cm)
  20x25cm (±2cm)
  20x30cm (±2cm)
  ε) Πλέγμα ενδοπεριτοναϊκής, διπλής όψης από μονόκλωνο πολυπροπυλένιο και βιοαπορροφήσιμη αντισυμφυτική μεμβράνη βραδείας απορρόφησης (3-4 μήνες), αυτοεκπτυσσόμενο, με ειδικούς ιμάντες για την τοποθέτηση και την συγκράτηση, κυκλικού σχήματος.
  Διαστάσεις: 4,3cm SMALL
  6,4cm MEDIUM
  8,0cm LARGE
  στ) Εργαλείο καθήλωσης πλέγματος με τουλάχιστον 20 κλιπ ελαστικού σπειροειδούς σχήματος από κράμα τιτανίου για ασφαλή αλλά και ελαστική σταθεροποίηση σε πίεση.

  Με τιμή,
  Για την SurgiLife Ε.Π.Ε.
  Γεώργιος Μακρίδης
  Διαχειριστής SurgiLife ΕΠΕ

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Τηλ. Επειγόντων        25513 52421